ביטויים עוריים של טרשת קרשית
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי בת 18, חולה בטוברו סקלרוזיס (טרשת קרשית), ואחד הביטויים הוא תוספות על עור הפנים שנראות כמו פצעי בגרות. האם יש פתרון קוסמטי או אחר לשיפור המראה?

תשובה:
הנגעים שמופיעים על הפנים בטרשת קרשית נקראים אנגיופיברומות, שהן למעשה שילוב של כלי דם קטנים ורקמת חיבור. אני ממליצה לכם לפנות לפלסטיקאי או לרופא עור, מכיוון שיש טיפולי לייזר או הקפאה שונים שניתן לבצע על מנת לצמצם את הנגעים הללו. ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד