הסבר תוצאות בדיקת אולטרסאונד של בלוטת התריס
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 28. כבר למעלה משנה אני מרגישה כי שאני עוברת שינויים הורמונליים שלא הצלחתי לשים עליהם את האצבע. בבדיקות דם לפני כחצי שנה נמצאו רמת TSH בגבול תחתון ורמת טסטוסטרון בגבול עליון. הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני כשנה כי חשבתי שאולי יש לזה ק

תשובה:
בצד השמאלי של בלוטת התריס נמצאה קשרית אשר מאפייניה אינם סדירים. לפי הסתכלות בלבד לא ניתן לקבוע אם קשרית זו שפירה או ממאירה, ויש צורך לברר מה טיבה על ידי לקיחת דגימת רקמה. במקרה זה רופאייך בחרו בדגימה על ידי מחט. איחולי בריאות ד"ר נועה גולדשר מינרבי - אינפומד