בעבר הלא כל כך רחוק, כשהייתי מקיימת יחסי מין, לא סבלתי מכאבים, להפך, הייתי נהנית. יש לי חבר כבר שנה וחצי, ובשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מכאבים בכניסה ורק אחרי דקה אני מרגישה את ההנאה. זה מתסכל אות
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בעבר הלא כל כך רחוק, כשהייתי מקיימת יחסי מין, לא סבלתי מכאבים, להפך, הייתי נהנית. יש לי חבר כבר שנה וחצי, ובשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מכאבים בכניסה ורק אחרי דקה אני מרגישה את ההנאה. זה מתסכל אותי, כי אני מגיעה למצב שאני מסרבת לפעם שניה או שלישי

תשובה:
האם כבר מהפעם הראשונה כואב לך, או שמתחיל לכאוב רק מהפעם השניה? לקיים יחסי מין ארבע פעמים ביום נחשב הרבה מאוד, לא כל אישה יכולה לעשות זאת. החיכוך של איבר המין במהלך קיום יחסי מין יכול לגרום לרגישות באזור אם מקיימים יחסי מין בתדירות מאוד גבוהה. יתכן שהכאב נובע מחיכוך יתר, כאשר הנרתיק יבש ואינו מוכן מספיק לחדירה. אם את מעוניינת לקיים יחסים מספר רב של פעמים ביום, נסי להשתמש בחומר סיכה שיקל על החדירה וייתכן שימנע את הכאב. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד