הריון מולארי ורמת HCG גבוהה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/11/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בשבוע ה-6 להריון נמצא שההריון שלי לא תקין. היו דימומים, עשיתי בדיקת בטא, והתוצאה היתה 67,000, ואני יודעת שזה מאוד גבוה. עשו לי גרידה בשבוע ה-7 ואני כבר שבוע אחריה. מה הסיבה לרמת בטא כה גבוהה? על מה מעידה רמה זו אצלי?

תשובה:
צדקת כשכתבת שערכי הבטא אצלך היו גבוהים יחסית לשבוע ההריון. ערכי בטא גבוהים יכולים להעיד על הריון מולארי. תוכלי לקרוא עוד על הריון מולארי כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_083106_9.htm