דלג לתוכן

אני בת 41. לפני כשנתיים עשיתי ניתוח פלסטי באף. במקביל אני משתמשת באיזומד לפנים, ונהיה לי כתם על חצי אף, כאילו הדביקו לי אף אחר. אני לא יודעת ממה זה, אולי בגלל האיזומד. אני משתמשת במשחה באופן קבוע כבר יותר משנתיים. אני רוצה לעשות לייזר בפנים, אך אמרו

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/11/2009 תאריך עדכון: 29/06/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

איזומד ( הידרוקווינון) היאא תרופה המבהירה כתמי עור, אשר פועלת על ידי עיכוב יצירת המלנין בעור. טיפול זה מיועד למצבים שבהם יש פיגמנטציית יתר של העור, כגון כלואזמה (כתמים חומים המופיעים בזמן הריון), לנטיגו (כתמים חומים כתוצאה מחשיפה לשמש), כתמי זקנה, כתמים כתוצאה מאקנה, ונמשים. אסור להיחשף לשמש בזמן השימוש, וכן יש להשתמש בקרם הגנה תוך כדי הטיפול ואחריו. שימוש ממושך בקרם, או שימוש בתכשירים המכילים ריכוז גבוה של הידרוקווינון, עלול לגרום לפיגמנטציית יתר, בעיקר אם העור חשוף לשמש, וייתכן כי זה מה שקרה אצלך. לא ציינת מהו הטיפול שאותו את מתכוונת לעבור, ולכן איני יכולה לייעץ לגבי הפסקת השימוש באיזומד. אנא התייעצי על כך עם רופא עור. כל טוב, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר ריאד חדאד
ד"ר ריאד חדאד כירורגיה
פרופ' אשר טל
פרופ' אשר טל ילדים
ד"ר מרק ברזינס
ד"ר מרק ברזינס קרדיולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו