רגישות ללקטוז שנמצא באלטרוקסין
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/11/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אלטרוקסין מכיל לקטוז, 48 מ"ג לכל כדור של 100 מ"ג. מהן האפשרויות למתן תרופה מתאימה שאינה מכילה לקטוז?

תשובה:
לצערי, אינני מכירה תחליף לאלטרוקסין שאינו מכיל לקטוז, ולמעשה נראה שאין כל תחליף לאלטרוקסין. ברוב המקרים, גם הרגישים ללקטוז יכולים להתמודד עם כמויות הלקטוז המצויות בכדורים אלה, או ליטול במקביל כמוסות המכילות לקטאז. אם רגישות ללקטוז היא הסיבה שבגללה אינך רוצה לקחת את התרופה, היוועצי באלרגולוג המטפל. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד