דלג לתוכן

בעקבות מחלת סרטן הערמונית עברתי לפני כארבעה חודשים ניתוח בו כרתו את הערמונית. נכון להיום אני לא מצליח להגיע לזקפה. האם זה מוקדם מדי, או שמא עלי לקחת תרופה כולשהי כדי להגיע לזקפה? בעיית הפגיעה בזקפה לאחר ניתוחי פרוסטטה רדיקליים עקב סרטן מוכרת, ואחת הדרכים להפחתת שכיחותה היא ניתוחים משמרי עצבים. למרות זאת, כמחצית מהמנותחים סובלים מהפרעה משמעותית זו. תקופת ההתאוששות עד לחזרת התפקוד מיני יכולה להימשך בין 6 עד 24 חודשים. תקופת התאוששות זו חייבת להיות מנוצלת לטיפולים פיזיולוגיים ותרופתיים לשימור תפקוד העצבים הקברנוזיים של איבר המין, הממלאים תפקיד ביצירת הזקפה, והאורולוגים המבצעים ניתוחי כריתת פרוסטטה אמורים לכוון את המנותח לטיפולים אלה מוקדם ככל האפשר. בברכה ד"ר נחום ורבין

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/11/2007
1 דקות קריאה

תשובה:

מומחה לכירורגיה כללית
רופאים בתחום
ד"ר אבנר בן שושן
ד"ר אבנר בן שושן כירורגיה פלסטית
ד"ר רוברט כהן
ד"ר רוברט כהן רפואה אסתטית
ד"ר יוסף לייטנר
ד"ר יוסף לייטנר אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו