דלג לתוכן
אומגה 3 - תפקידה בגוף ובאילו מזונות מצויה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/03/2008 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

רציתי לדעת האם כל אחד יכול ליטול אומגה 3? ובאיזה מצבים מומלץ לקחת אומגה 3 ואיך ניתן לדעת כשצריך?

תשובה:
אומגה 3 היא חומצת שומן רב בלתי רוויה חיונית, שאותה הגוף אינו מסוגל לייצר בעצמו. חומצת שומן זו חיונית לתפקוד האופטימלי של כל תא בגופנו. תפקידן העיקרי של חומצות אומגה 3 הוא לשמור על גמישות נכונה של קרומי התאים, כך שכל הקולטנים של התא יוכלו לפעול בקליטה ובהעברה של מסרים בצורה תקינה. חומצת שומן מסוג אומגה 3 מפחיתה את הסיכון ללקות באוטם שריר הלב, מפחיתה סיכוי לדיכאון ועוזרת בדיכאון קיים, מסייעת להגברת יכולת הקשב ואף מפחיתה סיכוי לחלות בסרטן. http://www.infomed.co.il/news/n_012201_1.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אלברט סמנדרוב
ד"ר אלברט סמנדרוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחה ברפואת נשים, מיילדות , מומחה במחלות צוואר הרחם
פרופ' דוד ורסנו
פרופ' דוד ורסנו עיניים
מנתח קטרקט ,מנהל את היחידה לקרנית ומנהל המקטע הקדמי במחלקת העיניים, מרכז הרפואי תל אביב (איכילוב).
ד"ר יונתן קוגן
ד"ר יונתן קוגן קרדיולוגיה
מנהל היחידה לטיפול נמרץ לב, אסותא אשדוד, קרדיולוג מומחה במחלות לב והתמחות בהפרעות קצב
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו