המשקל והגובה של תינוקת בת חודש
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

תינוקת בת חודש. משקלה שלושה וחצי ק"ג, אורכה 53 ס"מ, יונקת. האם זה בסדר?

תשובה:
כדי לדעת האם התינוקת עולה כראוי במשקל צריך לדעת את משקלה בלידה. המשיכי להיניק ככל שאת יכולה כי אין ספק שזו התזונה הטובה ביותר לבתך, ומעבר לכך יוצר קשר מיוחד בינה לבינך. מומלץ להיות במעקב בטיפת חלב שכולל שקילה תקופתית ומתן החיסונים.