סימבלטה לטיפול בהפרעות חרדה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 29. האם סימבלטה טובה, מלבד לטיפול בדיכאון, גם לטיפול בהתקפי חרדה ובחרדה מפושטת?

תשובה:
מרבית התרופות נוגדות הדיכאון יעילות לטיפול גם בהפרעות חרדה. מכיוון שסימבלטה יחסית חדשה בשוק התרופות, יש לגביה פחות מחקרים בתחום החרדה. כדאי להתחיל טיפול עם תכשירים יותר מקובלים, אולם אם כבר ניסית טיפול או שניים ולא חשת בשיפור, בהחלט יש מקום לנסות טיפול בסימבלטה. ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית