דלג לתוכן

שאלה

האם יש סכנה בנטילת 3,000 מ"ג פאראצטאמול פלוס 300 מ"ג פרופוקסיפין ביום ? אני סובלת 20 שנה מכאבים הנובעים מפיברומיאלגיה וזו הסיבה ללקיחתם. כמו כן, האם יש אפשרות לקחת אך ורק פרופוקסיפן ללא הפאראצטאמול? אני שואלת זאת מכיוון שלמיטב הבנתי האקמול יכול לגר

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/12/2005 תאריך עדכון: 18/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

אכן פאראצטאמול עלול לגרום לפגיעה כבדית במינונים גבוהים, אך לא במינון של 3,000 מ"ג ביום, ולכן את יכולה להמשיך ליטול את אותו מינון אך לא לחרוג ממנו כפי שציינת.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' איתן יניב
פרופ' איתן יניב אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר יניב אבנר
ד"ר יניב אבנר אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר ארי דירוא
ד"ר ארי דירוא אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו