טעם מתכתי לאחר שימוש בלנטון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל זה כ- 5 שנים מבקע סרעפתי. הכל התחיל מהליקובקטר פילורי שגרם לגסטריטיס קלה. כרגע איו דלקת (בעקבות גסטרוסקופיה). מטופל ב- lanton. בעבר לקחתי גם losec. בחודש האחרון יש לי טעם מר - מתכתי בפה, ולפעמים בחילה. עלי לציין שאין לי בעיות שיניים ולא בעיו

תשובה:
ייתכן שהסימפטומים שאתה מתאר נובעים מהטיפול ב- lanton. עליך להתיעץ עם הרופא הגסטרואנטרולוג שמטפל בך. ייתכן ואפשר לחזור לטיפול בלוסק או תרופה אחרת.