דלג לתוכן

בקע סרעפתי ופעילות גופנית

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/12/2005 תאריך עדכון: 18/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

בבדיקת גסטרוסקופיה אובחנו אצלי בקע סרעפתי קטן ודואודניטיס קלה. אני ספורטאי, האם אוכל לחזור לפעילות גופנית רגילה? ועד כמה שתי האבחנות הנ"ל יכולות להפריע לי בהמשך הפעילות שלי? האם בקע סרעפתי נסתם מעצמו ובאיזה טיפול?

תשובה:

אין שום מניעה להמשיך לעסוק בפעילות ספורטיבית לאחר שאובחנו בקע סרעפתי ודלקת של התריסריון. הבקע אינו נסתם מעצמו, אך בדר"כ אינו דורש טיפול, למעט טיפול סימפטומטי. תוכל לקרוא עוד על הנושא בשאלה שנשאלה בעבר באינפומד http://www.infomed.co.il/questions/q_070802_3.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יניר כסיף
ד"ר יניר כסיף עיניים
פרופ' שמחה מיזל
פרופ' שמחה מיזל קרדיולוגיה
ד"ר חגית פרידמן
ד"ר חגית פרידמן אבחון
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו