מיגרנה ממושכת שאינה מגיבה יותר למשככי כאב מוכרים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סטודנט בן 25 הסובל במשך כשנתיים ממיגרנות בעוצמות בינוניות עד קשות, כל פעם בצד אחר של הראש, עם לחץ בעין. עד לפני כשנה תדירות ההתקפים היתה עוד נסבלת, בערך פעם בשבוע. בשנה האחרונה תדירות ההתקפים גדלה והגיעה ל-3 עד 5 בשבוע. פניתי לנוירולוג וקיבלתי

תשובה:
הסיכוי לפתח תלות בתרופות שציינת (אדויל, נורופן, אופטלגין) נמוך מאוד. לפי המידע שאתה מוסר, חל שינוי משמעותי באופי ובצורת כאבי הראש שמהם אתה סובל, וכן שינוי בתגובה למשככי הכאב שבהם אתה משתמש. בשל כך, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל או לנוירולוג כדי לברר יותר לעומק אם ישנה סיבה אחרת לבעיה, פרט למיגרנה. אם האבחון המחודש יאשר שזו אכן מיגרנה, ניתן יהיה להתאים לך טיפול טוב יותר. תוכל למצוא מידע על על אפשרויות הטיפול במיגרנה בעזרת מנוע החיפוש של אינפומד. ד"ר ורד אסטרחן - אינפומד