דלקת גרון יחד עם אבעבועות רוח
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

ביתי חלתה באבעבועות רוח, הפצעים כבר התייבשו, ויש לה גם חשש לדלקת גרון. עשו לה משטח ואין עדיין תשובה. האם מסוכן לקבל דלקת עם אבעבועות?

תשובה:
אין כל עדות לסיכון מיוחד כאשר מקבלים דלקת גרון יחד עם אבעבועות רוח. בכל מקרה בילדה בת חצי שנה דלקת גרון חיידקית נדירה ביותר, וקרוב לוודאי שמדובר בדלקת גרון נגיפית. בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות