האם אישה עם CMV יכולה להיניק?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי לאחר לידה. הילדה בת 3.5 חודשים והיא מיניקה. לאחר חום גבוה מעל 40 נתגלה בבדיקת דם cmv מעל 250 ואת הסוג השני של הנגיף עברה בעבר (לפי הבדיקה). האם היא יכולה להמשיך ולהעניק ? כי הילדה לא רגועה ודורשת כל הזמן אוכל.

תשובה:
הנתונים שהעברת אינם מספקים על מנת לתת תשובה חד- משמעית. אילו נוגדנים ? מה זה ה"שני" ? בעיקרון, אם היא לקתה ב CMV בעבר אז לפחות מבחינת CMV היא יכולה להיניק כעת. בברכה דר' איציק לוי