הטיפולים לשרירנים מכאיבים ברחם
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 44. זה מספר שנים שיש לי 4 מיומות (שרירנים), הגדולה מביניהן בגודל 45 מ"מ. לפני כחודש היה אירוע של כאבים חזקים ביותר בבטן התחתונה, במקום בו ממוקמים השרירנים. בצילום הבטן התחתונה לבקשת כירורג נשללו אפשרויות אחרות. בבדיקה גינקולוגית הכל נמצ

תשובה:
הטיפול אכן ניתן בבית החולים תל השומר, אך אינני בטוחה כי זה הטיפול המתאים בשבילך. טיפול זה רק מקטין את השרירנים, אך ישנה אפשרות שהשרירנים יגדלו מחדש. מכיוון שאת מתארת סימפטומים רבים ושרירנים גדולים, הייתי מציעה לך לגשת לרופא נשים לקבלת המלצות לגבי גישות טיפול אחרות. אני מתארת לי כי סיימת כבר את ההריונות, ועל כן אין סכנה של פגיעה בפוריות. אני מצרפת קישור לאתר העוסק בנושא שאלתך. http://www.uterine-fibroids.org/heb/h_about.html