השפעת טיפולי אינפרא אדום להסרת שיער על פוריות האישה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם לאחר טיפול באינפרא אדום באזור הואגינה תהיה בעיה להיכנס להריון? האם ישנן הפרעות הרמונליות לאחר הטיפול? והאם יש תופעות לוואי לאחר טיפול באיזור החזה?

תשובה:
הנושא שנוי מעט במחלוקת, מכיוון שהחברות או המכונים שמבצעים את הטיפולים הללו טוענים שאין להם השפעה על הפוריות, ולעומת זאת אנשי הרפואה נזהרים ואומרים שעדיין אין די מידע בנושא. מידע נוסף תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_112907_16.asp