לפני כחצי שנה בערך התחילה אצלי תופעה של בטן מקרקרת: הבטן שלי מתחילה לפעמים להשמיע קולות. עד היום לא הצלחתי למצוא משהו מסוים שגורם לתופעה. הקולות נמשכים בדרך כלל כמה דקות ואז מפסיקים. הבעיה היא שהדבר מ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כחצי שנה בערך התחילה אצלי תופעה של בטן מקרקרת: הבטן שלי מתחילה לפעמים להשמיע קולות. עד היום לא הצלחתי למצוא משהו מסוים שגורם לתופעה. הקולות נמשכים בדרך כלל כמה דקות ואז מפסיקים. הבעיה היא שהדבר מביך במיוחד, ואני ממש נואש וזקוק לפתרון. אני יודע ש

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית