דלג לתוכן

האם חולה המופיליה יכול לעבור ניתוח קטרקט?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/12/2008 תאריך עדכון: 22/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם חולה המופיליה A רשאי לעבור ניתוח להסרת קטרקט? ואם כן - מהו זמן ההחלמה?

תשובה:

לחולי המופיליה לא מומלץ לבצע פרוצדורות ניתוחיות, מכיוון שהסכנה לדימום אצלם גדולה. אם אם צריך, ניתן לקבל לפני הפרוצדורה פקטורי קרישה כגון נובוסבן. ניתוח קטרקט נחשב כיום לניתוח בטוח, והסכנה לדימום לאחריו קטנה. ההחלמה מניתוח זה קצרה, מספר ימים. הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המטפל שלך לפני ביצוע הפרוצדורה על מנת לבדוק את תפקודי הקרישה שלך, ובמידת הצורך, לקבל פקטורים לפני הניתוח. בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר מיכאל מרקושביץ
ד"ר מיכאל מרקושביץ אורתופדיה
ד"ר לריסה מוצמכר
ד"ר לריסה מוצמכר עיניים
ד"ר יוחאי בר-שביט
ד"ר יוחאי בר-שביט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו