אני אמורה לקחת רואקוטן לאקנה. שאלתי היא האם מותר לי, למרות שיש לי דלקת ו
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני אמורה לקחת רואקוטן לאקנה. שאלתי היא האם מותר לי, למרות שיש לי דלקת וחיידק הליקובקטר בקיבה, לקחת את הכדורים, והאם יש לזה השלכות על הקיבה.

תשובה:
אומנם אין קשר בין רואקוטן להליקובקטר, אולם יש לשקול טיפול בחיידק זה בפרוטוקול המקובל למשך כשבועיים, לפני תחילת השימוש ברואקוטן.