דלג לתוכן

אני אמורה לקחת רואקוטן לאקנה. שאלתי היא האם מותר לי, למרות שיש לי דלקת ו

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/12/2004 תאריך עדכון: 22/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני אמורה לקחת רואקוטן לאקנה. שאלתי היא האם מותר לי, למרות שיש לי דלקת וחיידק הליקובקטר בקיבה, לקחת את הכדורים, והאם יש לזה השלכות על הקיבה.

תשובה:

אומנם אין קשר בין רואקוטן להליקובקטר, אולם יש לשקול טיפול בחיידק זה בפרוטוקול המקובל למשך כשבועיים, לפני תחילת השימוש ברואקוטן.
רופאים בתחום
ד"ר עינת דרש
ד"ר עינת דרש פסיכיאטריה ילדים ונוער
ד"ר פבל שמולבסקי
ד"ר פבל שמולבסקי כירורגיה
ד"ר ולדימיר סורין
ד"ר ולדימיר סורין כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו