הפרעה באורגזמה אצל נשים כתוצאה משימוש ב- ויאפקס
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם השימוש ב- ויאפקס פוגע ביכולת להגיע לאורגמה אצל נשים? אם כן, מה אפשר לעשות?

תשובה:
בהחלט כן. 12% מן המטופלים ב-ויאפקס סובלים מהפרעה בשפיכה או מהפרעה באורגזמה. מדובר בתופעת לוואי של התרופה, ולכן אין הרבה מה לעשות בנידון, למעט החלפת התרופה בתרופה אחרת מן הקבוצה. החלפת התרופה עשויה לעזור בחלק מן המקרים, אך לא בכולם, שכן מי שסבל מהפרעות באורגזמה עם ויאפקס עשוי לסבול מתופעות דומות גם תחת טיפול בתרופות אחרות. לקריאה נוספת על ויאפקס: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=283