דלג לתוכן

שאלה

אני בת 28, אם לתינוק בן חצי שנה. נמצאה אצלי בשחלה השמאלית ציסטה בגודל 7 ס"מ, והומלץ לי על ניתוח לפרוסקופיה. אני חשה כאבים בצד ימין ולא בצד שמאל. האם ייתכן שזה מקרין כאבים לאזור שממול? במסגרת מקצועי ועיסוקי עלי להיות בכושר גופני טוב. מהו זמן

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/12/2007 תאריך עדכון: 23/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

ניתוח לפרוסקופיה הוא ניתוח עם זמן החלמה קצר יחסית. לאחר מספר ימים בלבד כבר חשים בטוב. לגבי פעילות גופנית, אני מתארת לי כי תיאלצי לנוח מספר ימים, ולחזור לפעילות הגופנית בהדרגה. לגבי הצורך בניתוח עם פתיחת בטן מלאה, לא אוכל לענות, את זה יידעו הרופאים רק במהלך הניתוח. מובן שלאחר לפרוטומיה (פתיחת בטן) זמן המנוחה יהיה ארוך יותר. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אמיר אורון
ד"ר אמיר אורון אורתופדיה
פרופ' מיכאל אהרנפלד
פרופ' מיכאל אהרנפלד פנימית
ד"ר טוקוב סלומון
ד"ר טוקוב סלומון רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו