דלג לתוכן

שיבוש במחזור אחרי נטילת פוסטינור

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/12/2007 תאריך עדכון: 24/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

שבוע אחרי המחזור קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה. אחרי כמה שעות נטלתי פוסטינור New, ואתמול, שבועיים לאחר המחזור האחרון, שוב קיבלתי מחזור. האם זה נורמלי, או שהייתה לי הפלה טבעית?

תשובה:

זה נורמלי לחלוטין. פוסטינור מכיל כמות גבוהה של הורמונים ולכן גורם לשיבושים במחזור החודשי. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר שאדי סעדיה
ד"ר שאדי סעדיה אורתופדיה
ד"ר ירון אבני
ד"ר ירון אבני רפואת שיניים
ד"ר אורי גבעון
ד"ר אורי גבעון אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו