דלג לתוכן

האם סטרפטוקוק B וגינלי מפריע לכניסה להריון?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/03/2008 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני מנסה להיכנס להריון. בעקבות משטח וגינלי, התברר לי שיש לי סטרפטוקוק B וגינלי. האם זה יכול לפגוע בכניסה להריון?

תשובה:

סטרפטוקוק B במשטח וגינלי אינו מעכב כניסה להריון, אבל יש לטפל במצב על ידי אנטיביוטיקה במהלך ההריון. אני מצרפת תשובה שלי על שאלה דומה. http://www.infomed.co.il/questions/q_122907_17.asp
רופאים בתחום
ד"ר אבנר בן שושן
ד"ר אבנר בן שושן כירורגיה פלסטית
ד"ר נבו מרגלית
ד"ר נבו מרגלית נוירוכירורגיה
ד"ר שאול ברוך
ד"ר שאול ברוך יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו