דלג לתוכן

האם בבדיקת PET CT ניתן גם להבחין בבלוטת לימפה של האגן?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/03/2006 תאריך עדכון: 28/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אם בבלוטה יש פעילות מטבולית מוגברת, למשל על רקע זיהום, דלקת או אפילו גידול, והיא מעל ל 7 מ"מ, הרי שהיא אכן תראה קליטה מוגברת ב PET.

תשובה:

אם בבלוטה יש פעילות מטבולית מוגברת, למשל על רקע זיהום, דלקת או אפילו גידול, והיא מעל ל 7 מ"מ, הרי שהיא אכן תראה קליטה מוגברת ב PET. [22/03/2006]

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר מיכאל פאול
ד"ר מיכאל פאול עיניים
פרופ' אנדרי קידר
פרופ' אנדרי קידר כירורגיה
ד"ר פנינה אנגלמן
ד"ר פנינה אנגלמן כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו