הסברים על בדיקת אולטרסאונד וגינלי מצויות בידיי תוצאות בדיקת אולטרסאונד וגינלי. אני בהריון בשבוע עשירי. ניסיתי לקבל הסברים לגבי המימצאים אך ממש לא הצלחתי. האם תוכלו לספק לי הסבר על משמעות המימ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

הסברים על בדיקת אולטרסאונד וגינלי מצויות בידיי תוצאות בדיקת אולטרסאונד וגינלי. אני בהריון בשבוע עשירי. ניסיתי לקבל הסברים לגבי המימצאים אך ממש לא הצלחתי. האם תוכלו לספק לי הסבר על משמעות המימצאים הבאים? 1. קדמית לשק ההריון - ניצפה ממצא היפו

תשובה:
למרבה הצער איננו נותנים פירוש לתוצאות של בדיקות הדמייה (כלומר רנטגן ובדיקה על קולית) כיוון שפרשנות צריכה להינתן על ידי מומחה לרנטגן לאחר שזה ראה את הבדיקה. כמו כן יש לשייך את תוצאת הבדיקה לבדיקה הגופנית ולהיסטוריה. מכל מקום, דוגלס הוא חלל הנמצא מעל רצפת האגן. בהריון נצפית שם לעתים כמות קטנה של נוזל. ממצאים של ציסטות (כיסיות) אינם נדירים, אך כאמור יש לשאול את הרנטגנולוג שביצע את הבדיקה או את הגינקולוג שלך. [24/03/2001]