CT של פרקי הירכיים מראה: מצד ימין הסתיידות קווית בשולי שפת האצטבלום העל
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

CT של פרקי הירכיים מראה: מצד ימין הסתיידות קווית בשולי שפת האצטבלום העליונה - צדדית ומצד שמאל הסתיידות בשולי האצטבלום הלטרליים העליונים. כמו כן קימת אירגולריות של השפה האחורית של האצטבלום, והמרווח הפרקי מוצר באזור הזה. מה אומרים הממצאים הנ"ל? איז

תשובה:
התוצאות עשויות להתאים לאוסטאוארתריטיס של הירך, אך בכל מקרה מומלץ לפנות לאורתופד ששלח אותך לבדיקה, להראות לו את התוצאה ולדון בטיפול אפשרי. ראי גם תשובה קודמת בנושא- http://www.infomed.co.il/questions/q_021103_7.htm