לפני שבוע עברתי טיפול של RADIO FREQUENCY בשל דלקת במפרקים וכאבים חזקים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני שבוע עברתי טיפול של RADIO FREQUENCY בשל דלקת במפרקים וכאבים חזקים בצד ימין של עמוד השדרה בגב העליון. עבר שבוע. האם מותר לי לחזור לפעילות גופנית מלאה, ומי מוסמך להגיד לי מהו סוג הפעילות המומלצת ? האם כדאי לפנות לנוירוכירורג שביצע את הטיפול, או

תשובה:
במידה ועסקת בפעילות גופנית טרם הטיפול, ניתן לחזור לפעילות דומה לאחר הטיפול. שבוע לאחר הטיפול, מה שיכול להגביל את פעילותך הם רק הבעיה והכאב שבגללם עברת את הטיפול. כדאי להתייעץ לגבי מצבך עם מומחה לבעיות גב.