דלג לתוכן

לפני שבוע עברתי טיפול של RADIO FREQUENCY בשל דלקת במפרקים וכאבים חזקים

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/03/2005 תאריך עדכון: 29/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני שבוע עברתי טיפול של RADIO FREQUENCY בשל דלקת במפרקים וכאבים חזקים בצד ימין של עמוד השדרה בגב העליון. עבר שבוע. האם מותר לי לחזור לפעילות גופנית מלאה, ומי מוסמך להגיד לי מהו סוג הפעילות המומלצת ? האם כדאי לפנות לנוירוכירורג שביצע את הטיפול, או

תשובה:

במידה ועסקת בפעילות גופנית טרם הטיפול, ניתן לחזור לפעילות דומה לאחר הטיפול. שבוע לאחר הטיפול, מה שיכול להגביל את פעילותך הם רק הבעיה והכאב שבגללם עברת את הטיפול. כדאי להתייעץ לגבי מצבך עם מומחה לבעיות גב.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר לריסה ריבו
ד"ר לריסה ריבו אונקולוגיה
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אריאל ונדר עיניים
ד"ר ודים טשליקוב
ד"ר ודים טשליקוב רפואת כאב
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו