טיפולים להזעת יתר
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 30 וסובלת מהזעת יתר, בעיקר בבית השחי ובאיזור הגב. אני מעוניינת לדעת אם אני זכאית לקבל טיפול כמו הזרקת בוטוקס דרך קופת החולים. לפי ידיעתי, ישנו רופא בקופה שמבצע את ההזרקות האלו, אך איני יודעת אם אני צריכה לקבל אותה באופן פרטי או שאני יכולה לקב

תשובה:
לכל קופת חולים יש את החוקים שלה לגבי מה כלול ומה לא, ובנוסף, לכל אחד סוג שונה של ביטוח בריאות. אני מציעה שתפני לרופא העור או לכירורג כללי לבדיקה והכוונה לגבי הטיפול. לעוד מידע אודות הניתוח והטיפולים האפשריים להזעת יתר: http://www.infomed.co.il/questions/q_083007_12.asp