קיום יחסי מין אחרי החזרת עוברים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/01/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני שבעה ימים לאחר החזרה ראשונה של עוברים. האם מותר לנו לקיים יחסי מין?

תשובה:
לאחר החזרת עוברים, לא ידוע מהו הזמן המדויק בו יש להימנע מיחסי מין, ואין דעה אחידה בין הרופאים. יש האומרים להימנע למשך השבוע הראשון, ויש המחמירים וממליצים להמתין עד לבדיקת הורמון הבטא. ידוע כי 72 השעות הראשונות הן הקריטיות ביותר להשרשה, ולכן בפרק זמן זה, לבטח יש להימנע מקיום יחסי מין. שיהיה בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד