דלג לתוכן
שימוש בסטרואידים לאף בחולה גלאוקומה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/04/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם חולה גלאוקומה יכול להשתמש בספריי סטרואידים לאף?

תשובה:
סטרואידים כטיפות או בצורת ספריי עלולים לגרום לעליה בלחץ התוך-עיני, וזה כמובן לא מומלץ כלל וכלל לחולי גלאוקומה. עם זאת, חשוב לזכור שאם ישנה אינדיקציה ברורה וקריטית לשימוש בסטרואידים אצל חולי גלאוקומה, ניתן לעשות זאת לאחר בדיקה מקיפה של רופא עיניים ותוך מעקב צמוד. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר עומרי זידאן
ד"ר עומרי זידאן עור ומין
רופא עור מומחה בתחום אבחון מוקדם של סרטן העור בבית החולים בילינסון
פרופסור חן הופמן
פרופסור חן הופמן דימות
ד"ר חן הופמן מנהל שירות לנוירורדיולוגיה לא פולשנית, אחראי הדמיית מוח בילדים ובעוברים במחלקת הדימות, מרכז רפואי ע"ש שיבא, בית חולים תל השומר
פרופ' ארנון ברוידס
פרופ' ארנון ברוידס אלרגיה ואימונולוגיה
מומחה ברפואת ילדים, אלרגיה ואימונולוגיה קלינית בילדים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו