לפני כחודשיים וחצי עשיתי שלושה טיפולי שורש בלסת העליונה, הכתרים הם זמניי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כחודשיים וחצי עשיתי שלושה טיפולי שורש בלסת העליונה, הכתרים הם זמניים. באמצע הטיפול החליט הרופא שיש בעיית חניכיים, ולאחר התייעצות עם פריודונט נערכו שני ניתוחים באזור הכתרים. לפני כשבוע שוב נערכה התאמה של הכתרים ומאז כל הלסת העליונה כואבת, ויש

תשובה:
התופעה אותה את מתארת אינה נשמעת חריגה. לאחר ניתוח חניכיים צפויה אי נוחות כפי שאת מתארת, ואמורה לחלוף לחלוטין לאחר כחודשיים. בנוסף, על פי דבריך אני מבין כי כעת ישנם כתרים זמניים בפיך, זאת בכדי לאפשר לחניכיים באזור לעבור ריפוי. אני מציע כי תאזרי בעוד מעט סבלנות וככל הנראה התחושות אותן את מרגישה יהיו במגמת ירידה. ד"ר מיכאל אבא