אני חולה אפילפסיה (בן 49), מטופל כיום בטגרטול ואפנוטין ומיוצב באופן כללי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חולה אפילפסיה (בן 49), מטופל כיום בטגרטול ואפנוטין ומיוצב באופן כללי, אם כי לאחרונה מתרבים ההתקפים ועלייה במינון לא מועילה. היכן אפשר להתייעץ בנוגע לתרופה חלופית? רוב הרופאים נמנעים בכלל להיכנס לנושא.

תשובה:
איזון תרופתי בטיפול במחלת אפילפסיה הוא אכן עניין לא פשוט. אנו ממליצים לך לפנות לנוירולוג, על מנת לברר אם יש טריגר אורגני להגברת תדירות ההתקפים ולשקול העלאת מינון התרופות או מעבר לתרופה מקבוצה אחרת.