כאבים בחדירה בעת קיום יחסי מין לראשונה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 18. אני וחברתי מנסים לקיים יחסי מין כבר כארבע פעמים. חברתי בתולה, ובכל פעם החדירה הכאיבה לה וחברתי לא יכלה לסבול כאב זה. האם ישנה בעיה כלשהי? אני מניח שלא. אבל אם לא, איך אנחנו פותרים את הבעיה?

תשובה:
הרבה פעמים ישנם חששות לפני הפעם הראשונה. לכן צריך להיות סבלניים, לנסות בזהירות ולאט, ולהשקיע במשחק מקדים. אם צריך, אפשר להשתמש בפעמים הראשונות בחומר סיכה שיעזור בחדירה. אם אחרי נסיונות נוספים עדיין לא מצליחה להיות חדירה, כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה ולהתייעצות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד