דלג לתוכן

התקצרות צוואר הרחם לפני לידה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/04/2008 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נמצאת בשבוע ה-28 להריון עם תאומים. אתמול הייתי במעקב גדילה אצל הרופא שלי שבדרך כלל אני מאוד סומכת עליו, ובבדיקה של אורך צוואר הרחם התברר שמ-3.5 ס"מ לפני שלושה שבועות, הוא ירד ל 21 מ"מ. עשיתי מוניטור ולא היו צירים. הרופא נתן לי שתי זריקו

תשובה:

על פי התיאור שלך הרופא המליץ לנהוג על פי הנהלים. מובן שאם תתחילי להרגיש צירים, עלייך לפנות לבדיקה חוזרת. אם את לא מרגישה צירים ואם נחה כפי שהמליץ לך הרופא, אין סיבה למעקב יותר צמוד מזה שאת נמצאת בו כעת. בהצלחה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
 איה מדיקל רפואת נשים מתקדמת
איה מדיקל רפואת נשים מתקדמת יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר אינה צורן רוזנטל
ד"ר אינה צורן רוזנטל המטולוגיה
ד"ר תמר פדות קלויזמן
ד"ר תמר פדות קלויזמן עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו