דלג לתוכן

ההשפעה של לחץ נפשי על כניסה להריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/04/2008 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני מנסה להרות כבר 8 חודשים. יש לי ילד בן 3 מהריון לא מתוכנן. הבדיקות ההורמונליות שלי תקינות, ובדיקות ביוץ ופרוגסטרון היו תקינות. כך גם בדיקת הזרע. כעת אני עוברת, כבר חודשיים, בדיקות זקיקים, וביום ה-25 פרוגסטרון. האם יש לפנות למומחה לפריון לביצוע

תשובה:

לחץ נפשי מאוד משפיע על הסיכויים להיכנס להריון. בדרך כלל מתחילים בירור מקיף יותר לאחר שנה של נסיונות. אבל, מובן שאין מניעה לפנות לרופא המומחה לפריון בכל שלב. פניה לרופא פריון היא לשיקולך. כרגע לא נראה שיש משהו חריג אצלך ואצל בן זוגך. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר משה חיימוף
ד"ר משה חיימוף אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר אדהאם בריק
ד"ר אדהאם בריק רפואה אסתטית
ד"ר מיכאל(מרק) ויסוקובסקי
ד"ר מיכאל(מרק) ויסוקובסקי עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו