דלג לתוכן

האם יש סכנה כלשהי בנטילת כדורי טרבינאפין (לאמיזיל) ? האם ניתן לקחת את הק

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/01/0001 תאריך עדכון: 05/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יש סכנה כלשהי בנטילת כדורי טרבינאפין (לאמיזיל) ? האם ניתן לקחת את הקרם במקום את הכדורים, והאם יש לו אותה השפעה ?

תשובה:

על הסיכונים, האזהרות ותופעות הלוואי שבנטילת טרבינאפין ראה בדף התרופה אודות טרבינאפין באתר זה. הקרם מיועד בדרך כלל לזיהומים פיטרייתיים בעור שהם קלים ומקומיים. הכדורים מיועדים לזיהומי עור רציניים יותר ולפטרת בציפורניים, וגם לזיהומים סיסטמיים (במערכות הגוף השונות). הטיפול בכדורים משפיע בדרך- כלל מהר יותר מהטיפול בקרם. אין להחליף את הכדורים בקרם, אלא בהוראת הרופא ועל-פי הבחנתו.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' שלמה ללצ'וק
פרופ' שלמה ללצ'וק חוות דעת משפטית
ד"ר דב לקסמן
ד"ר דב לקסמן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' דן ערבות
פרופ' דן ערבות כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו