טיפולי פוריות אחרי ניתוח וריקוצלה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אנו נשואים מעל לשנתיים ועברנו טיפול IVF אחד שכשל. הטיפולים היו בשל בעיות של בעלי - איכות וכמות של זרע ירודים מאוד. בעוד כשבוע עובר בעלי ניתוח להסרת ווריקוצלה מדרגה 3. האם יש סיכוי שלאחר הניתוח נגיע למצב קיצוני שבו לא יישארו לנו תאי זרע כלל? מה הסיכ

תשובה:
אני מאמינה שלאחר הניתוח תוכלו להמשיך בטיפולי הפוריות. את התשובות המדויקות לגבי כמות הזרע שתהיה לבעלך תוכלו לדעת רק לאחר הניתוח. לגבי המשך הטיפולים, תצטרכו להמתין לזמן שאחרי הניתוח בשביל לראות את אופן ההחלמה של בעלך, ועל פי זה להחליט מתי אפשר לחזור לטיפולים. המשיכו מעקב וטיפול אצל הרופאים המטפלים בכם. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד