השמנה ואורך הפין
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

ברצוני לדעת אם ישנו קשר בין משקל הגבר לבין אורך איבר מינו. נאמר לי שהשומן מסתיר חלק מן האיבר בתוך הגוף. האם הרזייה אכן מאריכה את איבר המין?

תשובה:
יש אמת בסברה הזאת. כשגדל משקלו של גבר, לעיתים מצטבר שומן באזור שמעל הפין, אשר עלול להסתיר חלק ממנו. מובן שהכל תלוי בכמות המשקל העודף. הרזיה לא באמת מאריכה את איבר המין, אלא רק חושפת מעט יותר ממנו. אורך איבר המין תלוי בגנטיקה ואינו ניתן לשינוי, אלא בניתוח. ד"ר נעמה זנזורי - אינפומד