הטיפול בפטריה בנרתיק
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מגירוד בפות והפרשה לבנה בכמות יחסית גדולה, לא כל כך נוזלית אלא יותר גושית. אני משערת שאולי יש לי פטריה, ושוקלת לקחת אגיסטן. אם אין לי קנדידה או פטריה אחרת, האם אגיסטן יכול לגרום לבעיה כלשהי? איך נעשה הטיפול באגיסטן? האם אפשר לקנות את התרופה

תשובה:
התיאור שאת מוסרת מתאים בהחלט לזיהום פטרייתי. באופן עקרוני אין בעיה להשתמש באגיסטן (לאחר קריאה מדוקדקת של העלון המצורף). למרות זאת, אני חושבת שעדיף לגשת לרופא/ת נשים, לצורך בדיקה ואבחנה מדוייקת. כך תקבלי את הטיפול המתאים לך ביותר. בהמשך, אם תמשיכי לסבול מפטריות, תוכלי לרכוש בעצמך את הטיפולים המוצעים למכירה ללא מרשם רופא. אגיסטן נמכר כמשחה למריחה חיצונית, וכן כטבליות להחדרה ואגינלית. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד