דלג לתוכן

לפני כשנה עברתי הפסקת הריון יזומה, ולאחר מכן התחלתי ליטול גלולות אסטל 35. המחזור שלי מופיע כיומיים-שלושה לאחר סיום החבילה ומתחיל יומיים-שלושה לאחר תחילת נטילת חפיסה חדשה). רופא הנשים שלי יזם הפסקה, ב

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/03/2009 תאריך עדכון: 05/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני כשנה עברתי הפסקת הריון יזומה, ולאחר מכן התחלתי ליטול גלולות אסטל 35. המחזור שלי מופיע כיומיים-שלושה לאחר סיום החבילה ומתחיל יומיים-שלושה לאחר תחילת נטילת חפיסה חדשה). רופא הנשים שלי יזם הפסקה, בגלולות ולאחר מכן החזיר אותי שוב לאסטל 35. לאחר ס

תשובה:

גלולות למניעת הריון מעלות את הסיכויים לתרומבוזות או לקרישי דם ורידיים. לא נראה כי זהו המקרה, כי אחרת היית סובלת גם מנפיחות, מכאבים עזים ומאודם. זה גם לא אופייני לנשים בגיל צעיר יחסית. ייתכן שאת סובלת מתופעה הנקראת Restless Leg Syndrome, מחלה המאופיינת בתחושת אי-נוחות ברגליים, בעיקר בלילה, המוקלת בשינוי תנוחת הרגליים. ישנן עוד כמה אפשרויות, אך אני מציעה שתפני לרופא המטפל לבדיקה ולבירור. עוד מידע על הגורמים האפשריים לאי-נוחות ברגליים תמצאי בתשובות הבאות: http://www.infomed.co.il/questions/q_021408_19.asp
רופאים בתחום
 אסטרה מדיקל
אסטרה מדיקל כירורגיה פלסטית
ד"ר עופר זקס
ד"ר עופר זקס אורתופדיה
ד"ר אבלין שטיינר
ד"ר אבלין שטיינר פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו