דלג לתוכן

האם ניתן לקבל חיסון אנטי טטנוס בהנקה ?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/04/2006 תאריך עדכון: 05/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אין כל עדות לנזק לאם המיניקה או לתינוק כתוצאה משימוש בטוקסואיד הטטנוס (הניתן בחיסון), כך שניתן לעשות את החיסון אם יש צורך.

תשובה:

אין כל עדות לנזק לאם המיניקה או לתינוק כתוצאה משימוש בטוקסואיד הטטנוס (הניתן בחיסון), כך שניתן לעשות את החיסון אם יש צורך. [04/01/2006]

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יואב ירון
ד"ר יואב ירון רפואת שיניים
ד"ר יובל בר יוסף
ד"ר יובל בר יוסף אורולוגיה
ד"ר פאול סגיב
ד"ר פאול סגיב כירורגיה אורתופדית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו