דלג לתוכן

קשיים בתפקוד מיני עם נטילת ציפרלקס

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/05/2008 תאריך עדכון: 05/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

התחלתי לקחת ציפרלקס בגלל חרדות. אני לוקח את התרופה זה חמישה שבועות, 10 מ"ג ביום. הכדור אכן העלים את החרדות לחלוטין, אך מאז שהתחלתי ליטול אותו, קשה לי להגיע לזקפה, ועוד יותר להגיע לשפיכה, דבר שלא קרה לי מעולם. רופא המשפחה טוען שאני חייב לקחת את ה

תשובה:

ידוע כי ציפרלקס גורם לקשיים בתפקוד המיני. תופעה זו חולפת לרוב לאחר טיפול ממושך. אני מציעה לך להמשיך את הטיפול עוד כחודש לפחות, ואם התופעה לא תחלוף, או אם לא תרגיש שיפור במצבך, תוכל להחליף טיפול. רבות מן התרופות שעוזרות במצבים של חרדה דווקא גורמות לתופעות לוואי דומות, ולכן הייתי ממליצה בשלב זה להמשיך בטיפול הנוכחי. תוכל לקרוא עוד על התרופה באינדקס התרופות של אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=356

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר בוריס קניאזר
ד"ר בוריס קניאזר עיניים
ד"ר רנה חנא
ד"ר רנה חנא עיניים
ד"ר מיכאל רוטנברג
ד"ר מיכאל רוטנברג עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו