דלג לתוכן

חזרה לתפקוד אחרי כריתת כיס מרה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/05/2008 תאריך עדכון: 06/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני עמודת לעבור ניתוח של כריתת כיס המרה בעוד יומיים, עקב אבנים קטנות ומרובות. אני 3 חודשים לאחר הפלה של תאומים (IVF מפעם ראשונה) בחודש ההריון הרביעי. כמה זמן לאחר הניתוח של כריתת כיס המרה אוכל לחזור לתפקד ולשוב לעבודה? ומתי אוכל שוב לנסות להיכנס לה

תשובה:

קודם כל שיהיה בהצלחה בניתוח. אני מניחה שהניתוח עומד להתבצע בגישה לפרוסקופית. אחד היתרונות הבולטים בניתוחים המבוצעים בגישה זו, הוא זמן ההחלמה הקצר מהם. בדרך כלל, כבר לאחר מספר ימים אפשר לחזור לתפקוד מלא, ואני מקווה שגם לא תסבלי מכאבים או מתופעות לוואי אחרות בעקבות הניתוח. אני מניחה שתוזמני לביקורת כשבועיים לאחר הניתוח, ואז אם הכל כשורה, תוכלי לפנות שוב לרופא המטפל ולהיוועץ עמו לגבי נסיון IVF נוסף. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר עורואה נאסר
ד"ר עורואה נאסר עיניים
ד"ר רונן קרפ
ד"ר רונן קרפ אורתופדיה
ד"ר ז'אן מרק וויינשטיין
ד"ר ז'אן מרק וויינשטיין קרדיולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו