כאבים ויובש בפה אחרי עקירת שן בינה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

10 ימים לאחר עקירת שן בינה שמאלית ולאחר 5 ימי אנטיוביטיקה, אני עדיין חש כאבים קלים באזור בעת אכילה. יש לי גם יובש בפה, שהחל לאחר העקירה. האם יכול להיות קשר בין הדברים?

תשובה:
כן, בהחלט יכולה רגישות באזור לאחר עקירה. אך איני רואה קשר בינה לבין היובש בפה. אני מציע שתמתין בסבלנות עוד כשבוע. ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים לשאלות נוספות כנסו כעת לפורום רפואת שיניים כללית >>>