השאלה היא בשם אחי שסובל מכאבי ראש נורא חזקים אחת לחודשיים. בכל פעם שהוא
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

השאלה היא בשם אחי שסובל מכאבי ראש נורא חזקים אחת לחודשיים. בכל פעם שהוא נתקף בכאבי הראש החזקים האלה, הוא נידרש לקחת כדור (מסיס מתחת ללשון) בשם Rizalt pro 10 mg . הכדור לא בסל התרופות, ואחי נידרש לשלם סכום של 75 ש"ח לכדור. נתבקשתי ע"י אחי לבדוק אפ

תשובה:
ריזאלט או Rizatriptan היא תרופה שניתנת להקלת כאבים מיגרנוטיים חריפים. יעילותה מרשימה אך המחיר יקר. היא אינה מסובסדת ע"י קופת חולים, וצריך בשבילה מרשם רופא. יש כל מיני חברות אינטרנט שמוכרות תרופות בלי מרשם, אך זה לא בהכרח זול יותר. נסה להקיש במנועי חיפוש את שם התרופה כדי להגיע לחברות כאלה.