נטילת תרופות אנטיביוטיות בהריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

הרופא רשם לי רוקסו לטיפול בדלקת גרון. הבעיה היא שאני מנסה להיכנס להריון, ובימים אלה עשויה להרות. האם מותר לקחת Roxithromycin בהריון?

תשובה:
ניתן לקחת את התרופה בהריון. את עדיין לא בהריון, ואני משערת שקיבלת מרשם ל 7-5 ימים, כך שזה לא יפגע בהריון. כאשר תהיי בהריון, ישנן תרופות בטיחותיות יותר לטיפול בדלקת גרון, כמו אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילינים. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד