דלג לתוכן

חוסר תגובה לתרופה פריזמה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/09/2009 תאריך עדכון: 08/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני חודש וחצי התחלתי טיפול בתרופה פריזמה לאחר שאובחנתי על ידי פסיכיאטר כסובלת מדיכאון וחרדות. מתי הכדור יתחיל להשפיע? בינתיים התחושות הן אותן תחושות והמצב אינו משתנה. עד מתי לחכות לשינוי או להחליף תרופה?

תשובה:

הטיפול בפריזמה מתחיל להשפיע 6-4 שבועות מהיום בו מתחילים ליטול מינון מלא (כדור שלם). אם כעבור חודש וחצי עדיין אין כל שינוי, זה זמן גבולי. בכל מקרה, כדאי להיפגש שוב עם הפסיכיאטר שבדק אותך בשבוע-שבועיים הקרובים, על מנת שגם הוא יעריך את מצבך, ואם אכן לא חל שום שינוי, יתכן שזוהי לא התרופה המתאימה. לא כל אחד מגיב לטיפול הראשון שנותנים, לעיתים יש לנסות יותר מתרופה אחת עד שנמצא הפיתרון לבעיה. בברכה, ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' טומס שפיצר
פרופ' טומס שפיצר אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר קרן גבע
ד"ר קרן גבע ילדים
ד"ר מיכל ליאפיס
ד"ר מיכל ליאפיס רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו