כתם בלחי הפנימית שדורש בירור
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

גיליתי כתם שחור בלחי הפנימית. הכתם קטן אך מאוד מדאיג אותי. לאיזה רופא לגשת ומה זה יכול להיות?

תשובה:
ההתייחסות לכתמים בחלל הפה הינה ככל כתם אותו אנו רואים בעור. ברוב המקרים מדובר בנקודת חן תמימה, אך ישנם מקרים בהם מדובר ביותר מכך, ולכן חשובה הבדיקה והאבחנה. תוכל לגשת למומחה ברפואת הפה או לאחד מבתי החולים בהם ישנה מחלקה לפה ולסת כגון תל השומר, קפלן, בילינסון או הדסה. בברכה, ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים